Harbourmaisonnette zomer 2018

De afgelopen 3 weken alleen maar leuke gasten ontvangen. Uit Belgie, Duitsland, Luxemburg en Nederland. De meeste gasten kwamen via Booking. Wat een enthousiaste reacties. Men is verrast door de ruimte van het huis. We krijgen veel complimenten voor de inrichting. De bedden zijn goed. Alles voor een optimaal vakantiegevoel. Bij de beoordelingen op Booking kregen we al 4 keer alleen maar 10en.


Ook de komende dagen duurt de hittegolf voort. We hebben nu Nederlandse huurders met kleine kinderen die een boot hebben liggen in de haven. Het speelgoed in het huis viel goed in de smaak. De kinderen vermaken zich hier goed met het vangen van krabbetjes in de haven.
Zelf vieren we vakantie in het kleinere appartement. Onze oudste van 17 heeft zijn vriendinnetje en een vriend te logeren gehad. Hij gaat stappen in Renesse en loopt vaak met de honden. Onze jongste van 14 heeft het wake-boarden ontdekt. Bij Beware in de haven kun je voor EUR 35 een half uur los op een speedboot. Hij heeft er veel lol in. Intussen doen wij ons best om te studeren voor het halen van ons vaarbewijs.Prachtige dubbele regenboog op 30 juli boven de Grevelingen.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven